Här kommer vi visa våra evenemang.
Vi kör både egna kurser samt tar in tränare för clinics, håll även utkik på Facebook.

Prova på Kurs
 
12 MAJ kl 11-16 Testa vår roliga utomhusbana, få coachning och tips och lär dig mer om Extreme Cowboyrace samt hur du tränar din häst på olika hinder. Oavsett inriktning som dressyr, hopp, fältävlansryttare, tränar WE, TREC, eller rider i skogen så är detta nyttig träning som ger dig och din häst ett närmare samarbete. För att inte tala om en säkrare tryggare häst. Och framför allt det är så kul!! I kursen ingår demonstration och lektion om hur du lägger upp din träning, och hur du steg för steg bygger självförtroende hos både ryttare och häst.  Coachning av dig och din häst på vår utomhusbana. Lunch och fika Box/hage för din häst under dagen. Pris:575kr Bokning senast den 9 maj via telefon 0702745273 begränsat antal platser.  Välkommen!
Begränsat antal platser
 

Fortsättnings Kurs
 
3 juni kl 11-16 För dig som vill fördjupa dig mer, testa lite svårare hinder eller som bara är sugen på mer! Testa vår roliga utomhusbana, få coachning och tips och lär dig mer om Extreme Cowboyrace samt hur du tränar din häst på olika hinder. Oavsett inriktning som dressyr, hopp, fältävlansryttare, tränar WE, TREC, eller rider i skogen så är detta nyttig träning som ger dig och din häst ett närmare samarbete. För att inte tala om en säkrare tryggare häst. Och framför allt det är så kul!! I kursen ingår demonstration och lektion om hur du lägger upp din träning, och hur du steg för steg bygger självförtroende hos både ryttare och häst.  Coachning av dig och din häst på vår utomhusbana. Lunch och fika Box/hage för din häst under dagen. Pris:575kr Bokning senast den 25 maj via telefon 0702745273 begränsat antal platser.Välkommen till CM ranch den 3 juni kl 11-15.
Lastning och vardagsproblem, TIPS &TRIX hur gör jag vardagen lättare för mig och min häst?
Demonstration med flera olika hästar av olika typ och psyke.
Hur tränar jag inför lastning?
Vad gör jag om hästen kastar sig ur släpet?
Min häst står inte stilla i gången?
Hur ska jag göra om hästen inte står still när jag sitter upp?
Problem vid in och utsläpp.
Tips och övningar som gör skillnad i vardagen.
Pris 375kr inkl fika
Kl 11-15 Anmälan via sms eller telefon till 0702745273 senast den 25maj

John Moore Clinic i Uggletorp!

NÄSTA CLINIC HÖSTEN 2018.
Datum kommer
Tag chansen och passa på att ta del av Johns gedigna kunskap och långa erfarenhet av hästträning!
Vi har två ggr per år( eller fler) John här för clinic. Hör med oss när nästa är på gång! Passar alla ekipage oavsett inriktning,( du behöver alltså inte rida western) Inga förkunskaper behövs!
Kunskap kan man aldrig få för mycket av och så är det så kul!
Johns träningsfilosofi grundar sig i den gamla Vaquerotraditionen från Kalifornien och sydvästra USA. Den traditionen härstammar i sin tur från Spanjorerna som kom till USA.
Denna effektiva träningsmetod fungerar bra på alla hästar och det spelar ingen roll om du rider dressyr, hoppning, fälttävlan, western, islandshäst eller någon annan gren!

Vill du få en känsligare häst?
Bättre kommunikation med din häst?
Vill du bli en mer inkännande och trevligare ryttare för din häst?
Har du problem med hantering och ledarskap?
Förbättra svängar och stopp?
Nyfiken och sugen på att utvecklas som hästmänniska? Mer om John kan man läsa på