Här kommer vi visa våra evenemang.
Vi kör både egna kurser samt tar in tränare för clinics, håll även utkik på Facebook. OBS! vissa evenemag kanske inte hinner läggas upp här kontakta oss och håll kik på socialamedier för snabb uppdatering.

11 juli cowboy Obsacle training day mer info här: 

Träningstävling: mer info här:

Miljöträningskurs 18 och 19 juli mer info här:

25 juli cowboy obstacle training day mer info här :

Träningstävling 26 juli: mer info här:

En liten rubrik.

12 och 26 juli har vi träningstävlingpå CM Ranch i Tiveden. 
Extreme cowboy race går ut lite enkelt förklarat ut på att ekipaget skall utföra 10-13 olika uppgifter/hinder på en bana som skall simulera ett arbete med häst på en Ranch med en ”extreme” touch, det kan vara broar, gungbrädor, grindar, vattenhinder, hoppa över stockar , terränghinder, dressyrmoment, lassokastning, skytte från hästryggen och mycket mycket mer. Målet är en allsidig häst som litar och samarbetar med sin ryttare. 
Tävlingen hålls utomhus.

På flera av våra kurser får du testa vår roliga utomhusbana, få coachning och tips och lär dig mer om Extreme Cowboyrace samt hur du tränar din häst på olika hinder. Oavsett inriktning som dressyr, hopp, fältävlansryttare, tränar WE, TREC, eller rider i skogen så är detta nyttig träning som ger dig och din häst ett närmare samarbete. För att inte tala om en säkrare tryggare häst. Och framför allt det är så kul!! I kursen ingår demonstration och lektion om hur du lägger upp din träning, och hur du steg för steg bygger självförtroende hos både ryttare och häst.  Coachning av dig och din häst på vår utomhusbana.  Box/hage för din häst under dagen.