Hitta lugnet i vardagen, i dig själv och skapa verktyg för att hantera stress.

Under vintern 2023 har jag utbildat mig till diplomerad stress och ledarskaps coach med omfattande både teori och praktik. 
Vår vardag är ofta full av stress och krav. Vill du i en lugn vacker miljö lära dig att stegvis hantera din vardag.
Det finns omfattande forsking av hur läkande och lugnande samvaron med djur är, våra samtal sker i naturen, med djuren, i naturen eller för den som önskar det till häst. Vi utformar vad som passar just dig.
Jag har under många,många år haft önskan att kombinera samtal med ridning i skog och mark. Det är ett mäktigt och helande verktyg och ett avslappnat sätt att få nya verktyg för att hantera vardagen.
Även coachning av grupper företag, ledarskapskurser där jag använder hästarna för att demonstrera och för vissa övningar i mindset och ledarskap. Du behöver inte kunna ngt om hästar för att få ut viktiga verktyg av detta.
Mer information och färdiga kursplaner kommer innom kort.

Kurser i ridning och hästhantering.

På flera av våra kurser får du testa vår roliga utomhusbana, få coachning och tips och lär dig mer om Extreme Cowboyrace samt hur du tränar din häst på olika hinder. Oavsett inriktning som dressyr, hopp, fältävlansryttare, tränar WE, TREC, eller rider i skogen så är detta nyttig träning som ger dig och din häst ett närmare samarbete. För att inte tala om en säkrare tryggare häst. Och framför allt det är så kul!! I kursen ingår demonstration och lektion om hur du lägger upp din träning, och hur du steg för steg bygger självförtroende hos både ryttare och häst.  Coachning av dig och din häst på vår utomhusbana.  Box/hage för din häst under dagen.